Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Tuesday, August 9, 2011

matta fair vs riverside

Posted by ject at 4:56 AM 0 comments

yeaayy! matta fair start 12~14aug nih...
bole la pegi cuci2 mata smpai juling, nk tgk pakej2 HM, kot2 ade yg menarik...
but since airasia pon ade buat promo, maybe aku kene pikir 18x b4 dicde utk amik pakej kat matta fair tu ke x, hihi

papepun, aku tetap excited nk p nih...oh, lupe nk ckp, matta fair kali ni buat kat pwtc...dah deal ngn en.tunang, jumaat pas keje dia amik aku, trus shoot pwtc..aku pon dah reserved siap2 bukak pose kat riverside, senang cket xyah terkejar2 nk cr tpt bbuke plak pas usha2 matta fair tuh... ni 1st time nk bbuke berdua, n 1st time bbuke kat riverside..(motip nak highlite yg 'berdua' tuh?? hahahha...) siyes...last year pon xde bbuke 2org...ktrg g hotel istana last year dgn erin n nawi... (eh, tp aku rase cam bosan la plak bbuke 2org jeee...huuuu....)
xpelah, dah booked...harga buffet tu rm65++..aku dah tanye td, nett jd rm 74.80... okla tuh..mkn nauu bgai x mau.. =p

ni attachment buffet rmdhn tuh..



hopefully aku n en.tunang puas hati nnt...with both matta fair n buffet ramadhan =)


Thursday, August 4, 2011

berubah..

Posted by ject at 9:01 AM 0 comments
hmm, btol la kot org ckp time bercinta, sumenye manis..ayat2 pon sumenye sweet2..ade 'smiley face' lg..tiap2 hari ckp syg, rindu, cinta, bla bla bla...
bile dah kawen or dah 'ikat', totally diff!
*disappointed+frust+sad=crying!*

lelaki oh lelaki, knapela korg nih x sensitif ngn perasaan org ppuan.
ergh!

ramadhan dtg lg...!!!

Posted by ject at 7:48 AM 0 comments
dah 4 hari pose br nak cte psl ramadhan laa?? heheh... bz giler n tahap kemalasan utk hupdate blog amatlah tinggi! ni pon sbb dh xde ape nak wat, tu yg update tuh..

alhamdulillah, Allah still bg aku kesempatan utk mnjalani ibadah puasa tahun nih (<<< ni apesal ayat skema sgt nih??) =p
lately niih aku asik dgr berita org meninggal, xcdent lah, mati mngejut lah, ttbe terpikir, cmne kalo aku mati tetibe, x sempat tobat n mintak ampun dosa2 yg aku dah buat? nauzubillah...mudah2an Allah lindungi n ampunkan dosa2 aku.. *sob sob..*
(oke, kali ni nye entry mmg ade touching2 n ade aura2 keinsafan disitu...)

moh kite sesama bykkan ibadah n amalan di bulan pose nih...gambatte!!!!



 

My Heart Says.. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas