Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Monday, May 30, 2011

mood merudum

Posted by ject at 7:04 AM 1 comments

ok, tgk tajuk pun dah tau, kan? apesal merudum? sbb x mencanak.
eii, siyes diz week superb mls n demotivated nak keje...(pdhal br hari isnin, kan?) kat opis dahla non-stop keje, ngn satu2nye partner keje cuti smnggu, mmg hampeh ar tahap kesabaran disitu, haishh...
plus, byk bnde nak kene pikir.. contoh?? >> nak g servis kete yg aku xtau ktne bukak after 7pm.. (blk keje je dah dekat kol 7, celah mana bgkel yg bukak lg time2 tu, kan?huuu)
aritu en.tunang ckp nak tlg anta kat mmbe dia, ttbe pg td dia ckp mmbe dia blk kg smggu, x bukak bgkel. trus aku blur n stuck.. (eh, mmg kat mesia nih ade satu je la bgkel servis kete..)

hm, xpelah...xmo pk. =(
(eh, tp kene pk gak sbb jumaat ni nak bwk kete tu p ganu...haa, cannneee???)

n as usual, bile en.tun keje pg, tunangnye terabai.
sekian trima kasih.



Monday, May 23, 2011

ngantuk...

Posted by ject at 8:20 AM 0 comments
mata dah mcm ade gam nih, tp x kire, nak hupdate gak blog sesikit, huu...
td smpai umah kol 10mlm sbb pas keje g cari pezen utk farewell bos...dia nk pencen dah..huhu.. lama giler pusing kt t.square tuh, bape kedai ntah masuk2, finally ktrg msuk kedai jam n bought Emporio Armani nye watch! sgt cantik oke...harga RM999..mintak punye mintak (keje kak sha) last2 dpt kurg RM 820..yeayyy!
ok la tu kan...hikhik
pastu ntah memana ntah lg kedai yg ktrg msuk, + kak sha seebok nak cr baju utk party tu nnt (aku pon sebok gak usha2 baju utk aku, cz mmg xde baju yg sesuai utk tema party tu nnt, huhu), but dh kol 9 aku dah letih n ajak dorg balik...
oh, lupe lak nak bgtau aku telah spent rm 7.20 utk something yg aku rase xyah beli pun xpe..aku g beli auntie's anne nye pretzel tuh, pdhal x lapar, last2 mkn half n buang...ni sume sbb godaan kak sha la nih! ISK.. pdhal plan asal aku nak beli aiskem baskin robins..(aritu time sakit tekak seminggu, encik tunang rilek cool mkn aiskem baskin depan aku, huhu) *sedih*
x kire, esok nak beli jugak!!

eh, layan pic jam cambest ni jap ye =)



ok, last b4 nak tdo nih...aku hrp diz week dpt p tgk wyg ngn en.tunang..sbb??? sbbnye nxt week dia kene keje non-stop xde cuti, huhu...aku terabai..(eceecehh)... xdelah, nak tgk pirate of carribean sbnrnye, (tp tkot x phm plak)..hoho!
k lah..gnite! sayangi mata anda.


 

My Heart Says.. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas