Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Monday, May 23, 2011

ngantuk...

Posted by ject at 8:20 AM
mata dah mcm ade gam nih, tp x kire, nak hupdate gak blog sesikit, huu...
td smpai umah kol 10mlm sbb pas keje g cari pezen utk farewell bos...dia nk pencen dah..huhu.. lama giler pusing kt t.square tuh, bape kedai ntah masuk2, finally ktrg msuk kedai jam n bought Emporio Armani nye watch! sgt cantik oke...harga RM999..mintak punye mintak (keje kak sha) last2 dpt kurg RM 820..yeayyy!
ok la tu kan...hikhik
pastu ntah memana ntah lg kedai yg ktrg msuk, + kak sha seebok nak cr baju utk party tu nnt (aku pon sebok gak usha2 baju utk aku, cz mmg xde baju yg sesuai utk tema party tu nnt, huhu), but dh kol 9 aku dah letih n ajak dorg balik...
oh, lupe lak nak bgtau aku telah spent rm 7.20 utk something yg aku rase xyah beli pun xpe..aku g beli auntie's anne nye pretzel tuh, pdhal x lapar, last2 mkn half n buang...ni sume sbb godaan kak sha la nih! ISK.. pdhal plan asal aku nak beli aiskem baskin robins..(aritu time sakit tekak seminggu, encik tunang rilek cool mkn aiskem baskin depan aku, huhu) *sedih*
x kire, esok nak beli jugak!!

eh, layan pic jam cambest ni jap ye =)



ok, last b4 nak tdo nih...aku hrp diz week dpt p tgk wyg ngn en.tunang..sbb??? sbbnye nxt week dia kene keje non-stop xde cuti, huhu...aku terabai..(eceecehh)... xdelah, nak tgk pirate of carribean sbnrnye, (tp tkot x phm plak)..hoho!
k lah..gnite! sayangi mata anda.


0 comments:

 

My Heart Says.. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas