Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, April 27, 2011

nilai 3

Posted by ject at 6:15 AM
aku ingat lg conversation btween aku, mak, n abah (last 3weeks kot, masa dorg ajak g nilai 3..)

mak : la, nnt kite g nilai 3 nak? mcm2 ade ctu..

abah: bole mkn roti canai skali kt ctu, sdap, dulu kite pnah ikut ery g ctu kan? (smbil pandang mak)

mak : ha'ah, sedap La rotinye..kite g ctu, bole cr brg hantaran skali

aku : eikks, lama lg laa org nak kawen..kalo nk usha2 doorgift, bole la..tp, ade ke kat ctu?

mak : atuk n nenek je yg xde kat situ!

haa, kalo dah jwpn mak sebegitu rupe, maka last week aku pon menggagahkan diri blk kapo pg2 buta hari sabtu (xdela pg buta sgt, huhu), then amik mak abah n aida, grak g nilai 3... wpun dulu aku skul kat area2 sane (xnak cte la skg skul mana dulu??), but bile g kali nih aku rase jauh bebenor tptnye...ke, sbb aku ikut GPS? so xde shortcut? huu, abaikan.
pendek cte, kami sume tibe di tpt yg 'atuk nenek' je xde tuh, g mkn roti canai, then start ronda2 setiap kedai pengantin yg wujud kat nilai 3 tuh.
suprisingly, aku sgt teruja tgk brg2 yg dijual (selama ni aku under-estimate nilai3 tuh, huhu) n sgt x budget yg we spent almost 6hours kat ctu! gilo.. tu pon byk lg kedai2 yg skip, x msuk..adeei..
total loss aku pd hari tersebut = RM 700 (x msuk dgn 'cost sampingan' spt tudung selai 5hengget n comforter set rm25)


byk giler bakul2 cun nih, rambang mata aku..


mak n dania =)


contoh2 gubahan hantaran..(x sharp pic..)


bunga telur je pun, tp cantek gileeerrr!


mak n aida yg dah penat..


siap ade pool oke...


always wanted diz as dulang hantaran, tp mahal ler plaaakkk =(


aida bebel nape aku nak rumput2 ni.. =)


saye nak 'bola rumput' ini jugeee... =)


paperbag 4 doorgift, n bunga telur... BOUGHT! =) <<< *yg penting ckgu hasan, cik kiah, kak nam aida n saye pun sukeeee*


bunge telur yg ade 79pcs je, sob sob.. BOUGHT!

well, dah lega cket coz at least adela jugak preparation yg aku wat for d wedding..yeayyy!




0 comments:

 

My Heart Says.. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas