Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Thursday, April 7, 2011

EL

Posted by ject at 6:01 PM
arini aku el...sbb??? bukan malas hokeyy, aku dah bgn sgt awal arini then dok berpikir mau keje x..rtax kete aku bertahun la x renew kan, geran pun ilang, so plan nak g jpj (me myself kene g sdiri, xleh soh runner, tu mslhnye), n aku pon dah lama giler nak g bank utk setelkan a couple of things..(hal2 yg renyah cmni aku ckup mls nak wat, asik tangguh,huuu)..so rasenye baik aku el, n setelkan d whole thing spy bnde tu x drag lg lama...(hoi, tlglah appreciate hari cuti kau nih) =p

ok, arini ade plan ngn encik tunang utk g konsert...(waaahhh, suke2 hati kau el pastu nak g berjimba2 la??) oh, jimba2 aku ni tiada kaitan ngn el pd hari ini ye, so jgn slh sgka.. encik tunang ckp nak g maju junction, nk bg deposit kat mak andam yg dia booked (utk sblh dia la), then td aku check katne jpj yg wujud kat kl nih, ttbe tgk, "eh, ade kat maju junction laaa!!" hahahha...so tghari kang pas aku setel hal kat bank, aku nak roger mr fiance yg of coz tgh tdo lg ppagi nih (tu la, smlm maen bdmntn blk ntah kol bape, kan dah pnat, x ckup rest nt,haa..)<< bebel la skg?

aku nk tgk arini aku x keje, ape yg jd kat opis tu...(bukan nak ckp aku org penting, kalo aku xde, haru biru cimb tu, xdela smpai cmtu kaan, hoho), tp mmg cikepun oke staff lain nak relief aku kalo aku xde, hahahahha!!! aritu time aku x keje, smpai ade cstmer yg complaint staff yg relief aku tuh, n customer waiting x pnah lg dlm sejarah cecah above 4, tp aritu (mase aku mmg cuti) budak2 aku ngadu smpai 9 cstmer waiting!! boley?? haaa...pening aku skjp mndengor cte tuh.

k lah, nak siap2..nnt aku hupdate lg blog ni + pics2 for the whole week! tata!





0 comments:

 

My Heart Says.. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas