Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Thursday, April 21, 2011

muak, sebu, overload..

Posted by ject at 7:14 AM
ok, mst leh agak aku nk cte psl ape, kan? of coz psl perut stokin ni yg dah x mampu menanggung mknn..adeeiii...tu la, tamak..td pas keje, g lepak stall c.k.teow yg super sedap kt dang wangi tuh..smtara tggu k.teow siap msk, orderla jemput2 bwg tu (besar gak la, mcm cucur udang..) mkn 2 ketul, kenyang x hengat! smpi je k.teow dah garu2 pale cmne nak abiskan..sudahnye separuh je la...mmbazir =(
smlm pun kua ngn en.tunang (book catering), ktrg g mkn kat jom bali...masing2 xnak kalah nih, order nasik goreng sorg satu (pdhal tau portion yg dorg served tu nnt mmg 1 pinggan byk mcm utk 2org)..last2 en.tunang mkn x abis, aku plak stok nak muntah dah...eii, perut stokin.. (en tunang mkn byk xpela jugak, bdn dia sekeping, aku ni ha, berkeping2 kot compared to him, haha)

aku dh ngntuk, so i make it fast sbb aku nak cte jugak smlm wuz a great n perfect day utk aku..(sblh ptg je la cz spent with en tunang..sblh pg aku agak hangin coz service yg aku terima kat bank yg aku pegi pg tu agak kurg mnyenangkan, bleergghhh~)
Ok, so we booked the catering, @ dmsara...then ktrg mhala blk kl, but singgh jom bali kat wgsamaju tuh..makan smpai nk muntah..pastu lyn cte mr bean dlm kedai tu je dh dkt sejam lebih, haha, segan ler jugak, but en tunang ar nih, kecoh nak tgk gak mr bean tu smpai abis.. then, finally dia ajk berangkat..rupenye nak g plaza idaman plak cr shuttlecock dia..(merata cr oke..) dah jln2 n mkn asam sume (aku muak, so kene mkn asam or jeruk time tuh), then dia tnye aku nak blk x? aku diam je,, cz mls btol nak blk..lamaaa pikir, last2 aku ajak tgk wyg, kah kah.. truslah kami ke wgsawalk..dia nak tgk gak cte scream4, n dsbbkan kol 830 nye full, ktrg ambik je la kol 11...aku dah blur, time tu br kol 815..nak buat apekah smtra tggu wyg?? pk punye pk, dia come out with an idea utk karok.. (aku sukee je, dh lama x karok n never tot aku aku berkarok bdua je ngn dia, yeaayyy)..so we took a package yg utk rm29 utk 2org n sejam stgh nye, foc sweetcorn lg oke...suke suke!
abis karok, ktrg g tpt game plak..main game basketball buat aku bpeluh2 x sudah..but it wuz really fun n i really enjoying it! sgt hepy dpt spend time cmtu ngn dia =)... ini kalo dia bc blog aku nih, mau kembang semangkuk tingkat trus nih)

okeh, so, ksimpulannye, aku tau encik tunang syg aku..aku je yg ngade2 lebih nak sentap2 ngn dia =)
kpd encik tunang a.k.a fairul a.k.a awo, sy syg awk selalu ye..alwys n forever.. =p
(gedik plak aih, haisshhhh)

xde pic ktrg la utk upload..
so, layan je pic nih! =)


WE HAD FUN WITH IT! =)

ok, nite2 u ollss....

0 comments:

 

My Heart Says.. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas